Olay, geçen 19 Ocak'ta, Bayramlı Mahallesi, Dursun Ergen Caddesi üzerinde meydana geldi. İlçe merkezinde otomobil içinde oturup konuşan besici Behçet Kılıç ile ablasının eşi olan belediye işçisi Koray Biçer arasında ailevi nedenlerden tartışma çıktı. Araçtan çıkan Behçet Kılıç, bidonla gelerek, Biçerin üzerine içindeki benzini döktü, sonra da çakmakla ateşledi. Alevler içinde kalan Koray Biçer'e, çevredeki esnaf müdahale etti. Önce Bünyan Devlet, daha sonra Kayseri eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Biçer, vücudundaki ikinci ve üçüncü derece yanıklar nedeniyle tedavi gördü. Olay sonrası kaçan Behçet Kılıç ise polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"EŞİME KARŞI AHLAKSIZ DAVRANIŞLARI VARDI"

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü karar duruşmasında, tutuklu Behçet Kılıç ve şikayetçi Koray Biçer hazır bulundu. Sanık Behçet Kılıç savunmasında, "Koray, benim eniştem olur. Eşime karşı ahlaksız davranışlarından dolayı aramızda tartışma vardı. Hatta bir ara evimi özel numara ile arayarak karımla görüşmeye çalışmış. Bunun üzerine eniştemle konuşmak istedim. Ancak, sonra  Ankaraya gitti. Tekrar ilçeye döndüğünü duyduğumda kendisi ile görüşmek istedim. Bana ait Otomobillime görüşmek için bindi. Tartıştık. Aileme karşı ahlaksız davranışları nedeniyle üzerine benzin döküp özellikle cinsel organını yakmak istedim. Koray bir anda alev aldı. Sonra çevredeki esnafla birlikte söndürmeye çalıştık dedi.

"SENİN CEZAN BELLİDİR" DİYEREK YAKTI

Otomobil içerisinde yanan ve vücudunun birçok noktasında ikinci derece yanıklar oluşan Koray Biçer ise "Kaynımın eşine karşı ahlaksız davranış içerisinde olduğum iddiaları iftarıdır. Üzerime atılan iftiralardan sıkıldığımdan dolayı bir dönem Ankaraya gittim. Döndüğümde Behçet bana 'Senin cezan belli' dedi. Benimle konuşmak istediğinde çağırdığı yere gittim. Sarhoştu. Aramızda çıkan tartışma neticesinde eline aldığı içerisinde su gibi gördüğüm sıvıyı bana doğru attı.sonra cebinden çakmağı çıkarmasıyla alev almam bir oldu. Hastanede 26 gün yanık tedavisi gördüm" diye konuştu. Mahkeme heyeti yargılama sonunda Behçet Kılıça 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Karar sonrası Kılıç, "Benim namusum ortada mı? Namusumu korumayım mı?" diye bağırdı.

Kaynak:Milliyet