KASTAMONU (AA) - Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi, Taşköprü Yatılı Bölge Ortaokulunda (YBO) ihtiyaç duyulan Özel Eğitim Sınıfı’nın baştan sona yeniden tefrişatını yaparak öğrencilerin hizmetine sundu.

Türk Kızılayı Şube Başkanı Hüseyin Seven’in katkılarıyla Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Okyay Biçer tarafından tefrişatı karşılanan Özel Eğitim Sınıfı, modern bir hale getirilerek Taşköprü YBO’daki özel eğitim alan öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Şube Başkanı Seven, eğitime her anlamda ellerinden gelen desteği vermeye gayret gösterdiklerini ve yaptıkları görüşmeler sonucu eksik olarak gördükleri Taşköprü YBO’daki özel eğitim sınıfının yapımı konusunda Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Okyay Biçer’e konuyu ilettiklerini ve kendisinin bu konuya oldukça müspet bakması sonucu YBO’ya yakışan bir özel eğitim sınıfını kazandırdıklarını ifade etti.

Seven ayrıca bu konuda desteklerini esirgemeyen Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Okyay Biçer’e sonsuz şükranlarını sunduğunu kaydetti.

Taşköprü YBO Müdür Baş Yardımcısı Şuayip Şimşek de her alanda kendilerine büyük destek veren Taşköprü Kızılay Şubesi Başkanı Hüseyin Seven’e ve Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Okyay Biçer’e okullarına katkılarından dolayı tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşları adına teşekkür etti.