KÜTAHYA'nın Simav İlçesi Hisarbey Köyü'nde oturan emekli, 77 yaşındaki Ali Karabulut, son günlerde artan şehit haberlerine tepkisini göstermek amacıyla evinin Simav- Sındırgı karayoluna bakan duvarına dev bir Atatürk resmi çizdirdi.
Simav'ın Hisarbey Köyü'nde oturan Ali Karabulut, Atatürk sevgisini evinin duvarına resmini çizdirerek gösterdi. İlçe dışından davet ettiği bir ressama 600 TL karşılığında yağlı boya ile Atatürk resmi çizdiren Karabulut, köy halkının da etkilendiğini söyleyip "Ben Atatürk'ü çocukluğumdan beri seviyorum. Atamızı bizim kalbimizden söküp atmak istiyorlar. Ancak bunu başaramayacaklar" dedi. Son günlerde ardı arkası kesilmeyen terör saldırıları nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Bağ-Kur emeklisi Ali Karabulut, şöyle dedi:
"Köyümüzde şehit yok. Ama bir Yarbay'ın şehit kardeşi için cenaze töreni esnasında döktüğü gözyaşı beni çok etkiledi. O haberin yayınlanmasından sonra, şehit haberlerine tepki göstermek maksadıyla Simav-Sındırgı karayolu üzerindeki evimin yola bakan duvarına Atatürk resmi çizdirdim. Gelip geçen hayran oluyor. Önünde hatıra resmi çektirenler var. Bizim köyümüz zaten Atatürk'ü çok sever. Atatürk resminin köyümüzde çoğalmasını umuyorum." 
"YEĞENİ DE TÜRK BAYRAĞI ÇİZDİRDİ"
Dayısı Ali Karabulut'un evinin duvarına Atatürk resmi çizdirmesinden etkilenen yeğeni 36 yaşındaki Hasan Aktan ise, "Ben de şehitlerimize duyduğum üzüntümü dile getirmek için evimin duvarına dev bir Türk Bayrağı resmi çizdirdim. Herkes beğeniyor. Evimin duvarındaki Türk Bayrağı resminden yaptırmak isteyenler benden ressamın adresini istiyorlar" diye konuştu.
Hisarbey Köyü Muhtarı 64 yaşındaki İbrahim Tekin, köyde oturanların Atatürkçü olmasıyla övünerek "Muhtarlık binamızın duvarına bende aynısını yaptırmak istiyorum. Bizim köyümüz Atatürk'ü çok sever. Son günlerde gelen şehit haberleri hepimizi çok üzüyor" dedi.