Bu sezon Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde (TB1L) mücadele edecek olan Karesispor Basketbol Takımı, Başantrenör Fahri Güler ile sözleşme yeniledi.

Karesispor’u Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nden Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne, ardından da Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne de yükseltme başarısı gösteren Başantrenör Fahri Güler ile yeni sözleşme imzaladı. Alpaslan Türkeş Spor tesislerinde yapılan imza töreni sonrası Fahri Güler yaptığı açıklamada, "Bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde ses getirecek iddialı bir takım kurduk. Takımımıza kazandırdığımız oyuncularla TB1L’de başarılı işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl yakaladığımız başarı grafiğini bu senede devam ettirerek Karesi adını tüm Türkiye’ye duyurmaya devam etmek istiyoruz. Bu yolda desteklerini bizden esirgemeyen Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a ve Kulüp Başkanım Ahmet Ayan’a teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

“Fahri Güler’e inanç ve güvenimiz tam”

İddialı bir takım ile Türkiye Basketbol Ligi’nde Karesispor adını zirveyi taşımayı hedeflediklerini kaydeden Karesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan ise istikrarın önemine işaret etti. .