Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u ağırlıyor.

Ligde bu sezon istikrarı yakalamayan Bursaspor, 41 puanla 9. sırada yer alırken, Trabzonspor, 49 puanla 4. sırada. Avrupa kupalarına gitme şansı azalan
yeşil beyazlılar, bu maçtan 3 puan hedefliyor.

Bu arada maça iki takım oyuncularının birlikte taşıdığı, "Kanun ordusu jandarma 175. yaşında" yazılı pankart ile çıkıldı. İki takım oyuncularının da maça çıkmadan önce neşeli sohbetleri dikkat çekti.

Bu arada Trabzonsporlu Olcan Adın'ın Balıkesir'de oturan ailesi maç öncesi Olcan'la hasret giderirken, taraftarlarda başırılı oyuncuya büyük ilgi gösterdi.

BURSASPOR'DA KADRO REVİZYONU

Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Trabzonspor maçına çıkarken, takımda rotasyona gitti. İrfan Buz, Gençlerbirliği maçında ilk 11'de oynayan Taiwo'yu maç kadrosuna almazken, sakatlığı bulunan Serdar Aziz ile cezalı olan Şamil Cinaz'da maç kadrosunda yer almadı.

Uzun bir aradan sonra geçen hafta ilk 11'de forma şansı bulan Ozan İpek ise yedekler arasında yer aldı. Bu futbolcuların yerine ise Ethem Ercan Pülgir, Bekir Yılmaz, Sestak ve Şener Özbayraklı ilk 11'de yer aldı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Bu sezon cezalardan çok çeken Bursaspor'da Trabzonspor maçına kadın taraftarlarda ilgi göstermedi. Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmaya bayan ve çocuk taraftarlar ilgi göstermezken, trübünler yer yer boş kaldı.

Kadın ve çocuk taraftarlar, maraton ve VIP tribünlerinin doldururken, kale arkalarında ise büyük boşluklar dikkat çekti. Trabzonspor taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.

BURSASPOR ŞAMPİYON FORMA İLE MÜCADELE EDECEK

Bursaspor, Trabzonspor ile oynadığı maça beyaz şampiyon forması, yeşil şortu ve beyaz tozluğu ile mücadele ediyor. Trabzonspor ise bordo forma, şort ve tozluğu ile maça çıktı. Mücadelede 560 resmi güvenlik, 300 özel güvenlik görevlisi görev yapağı öğrenildi.

TAKIMLARIN İLK 11'LERİ

Bu arada Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakaya her iki takım şu ilk 11'ler ile çıkacak:
Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Çağatay Şahan, Volkan Narinç, Bülent Gökçü
Bursaspor: Harun, Ozan Tufan, İbrahim, Ethem, Şener, Bekir, Belluschi, Yasin, Volkan, Sestak, Fernandao.
Trabzonspor: Onur, Aykut, Adrian, Henrique, Olcan, Yusuf, Mustafa, Bourceanu, Zeki, Caner, Kadir