Geleneksel hale gelen İzmir Medya Platformu toplantıları başlarken, bu sezonun ilk buluşması Medical Park Hastanesi yönetimi ile gerçekleşti. Programda, platform üyesi gazetecilerin indirimli hizmet alması içinde protokol imzalandı.

İzmir Medya Platformu üyelerinin geleneksel hale gelen toplantıları devam ediyor. Üyeler, bu yıl ilk toplantısını ise 301 yatak, 88 yoğun bakım ünitesi, 38 yeni doğan kuvözü ve 9 tam donanımlı ameliyathanesi ile Ege Bölgesinin önemli sağlık üslerinden biri olan Medical Park Hastanesinde yaptı. Programa, hastane ortakları Veysi Kubba, Op. Dr. Zafer Beken, Başhekim Dr. Orhan Satılmaz ve Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer de eşlik etti. Hastane yönetimi, buluşmada hedeflerini paylaşarak üyelerle sohbet etti.

Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer’in sunumuyla başlayan toplantı, ardından da Veysi Kubba’nın konuşmasıyla devam etti. Kubba, "Hastanemiz, özel hastaneler içinde İzmir ve Ege Bölgesinin en büyük özel hastanesi olma özelliğini taşımakta ve sağlık hizmet kalitesi her geçen gün daha büyük kitlelere ulaşıyor. 120 milyon dolarlık yatırım sermayesi ile Ege Bölgesi ve İzmir’de tek projede yapılan en büyük özel sağlık yatırımını temsil ediyor. Çoğunluğu akademik unvanlı 102 hekim ve bin 100’den fazla çalışan ile de aynı zamanda büyük bir istihdam alanı oluşturuyor” dedi.

Gazetecilere indirim protokolü

Hastanenin bebek dostu olma özelliğinden de söz eden Kubba, “46 bin metrekare kapalı alanda, 301 yatak ünitesi, 102’den fazla hekim ile 46 branşta medikal hizmet veriyoruz; ancak bizi daha da mutlu eden bir özelliğimiz ise 38 yeni doğan kuvözü ile bebek dostu hastane kimliği kazanmış olmamızdır” diye konuştu.

Op. Dr. Zafer Beken ise, hastanelerine her gün bin 500 hastanın, yakınlarıyla birlikte ise toplam 4 bin 500 kişinin giriş yaptığını belirterek, “Bizden sağlık umarak gelen bütün bu insanları, en iyi ve en konforlu hizmetle mutlu etmek, onları evlerine sağlıklı bir şekilde göndermek bizim en büyük kazancımızdır” şeklinde aktardı.

Ziyaret sırasında, İzmir Medya Platformu üyelerine sağlık hizmetlerinde farklı branşlara göre değişik oranlarda indirim sağlayacak protokolde imzalandı. Protokolün imzası ise hastane adına Veysi Kubba ve Zafer Beken, İzmir Medya Platformu adına ise Başkan Ahmet Kaplan tarafından atıldı.