Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Alanyaspor maçındaki penaltı kararı öncesi bir takım olayların yaşandığını belirterek, "Alanyaspor maçında bir penaltı kararı verildi. Penaltı öncesi bir takım olaylar oldu. Bunu şu şekilde değerlendirirsek, ’Ordu Büyükşehir ve Büyükşehirin yalnız takımı Orduspor’ diyebiliriz" dedi.
PTT 1. Lig’de mücadele eden ve 11 puanla son sırada yer alan Orduspor, ligin son haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Boluspor maçını kazanmak ve taraftarlarını galibiyetle veda etmek istediklerini ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, bu hafta oynayacakları Boluspor maçını ve geçtiğimiz hafta 2-0 mağlup oldukları Alanyaspor maçını değerlendirdi. Genç milli takımlara yeniden davet edilen Furkan Mızrak’a da parentez açan Özcan, amaçlarının milli takımlara daha fazla oyuncu göndermek olduğunu vurguladı.
"TARAFTARA GALİBİYETLE VEDA ETMEK İSTİYORUZ"
İlk olarak Boluspor maçını değerlendiren ve taraftara galibiyet hediye etmek istediklerini belirten Hüseyin Özcan, "Bizim her maç beklediğimiz bir şey var. Her maç öğrenme maçı deneyim maçı. Boluspor müsabakası da yine öyle olacak ve ligi tamamlayacağız. Hem öğrenme, hem deneyim maçı olarak gördüğümüz Boluspor maçında kazanma ve puan almakta en çok istediğimiz durum. Ligin son haftasında tribüne gelen taraftarımızı veya gelemeyen taraftarlarımızı mutlu etmek ve yüreklerine su serpmek en büyük amacımız. Takımda şuan için sarı kart cezalısı olan Hüseyin Kuday ve Doğancan Aynacı Boluspor karşısında forma giyemeyecek. Giresunspor ve Albimo Alanyaspor maçında nasıl oynadıysak aynı oyunu Boluspor maçında da ortaya koyacağız" diye konuştu.
"AMACIMIZ MİLLİ TAKIMI DAHA FAZLA OYUNCU GÖNDERMEK"
Furkan Mızrak’ın milli takıma çağrılmasının kendisini ve tüm kulübü sevindirdiğini aktaran Özcan, "Furkan Mızrak’ın milli takıma gitmesi, bizim için son derece gurur vereci. Bizim kazanımlarımız milli takımlara oyuncu göndermek. Amacımız birden daha fazla oyuncumuzun milli takıma gitmesini sağlamak en büyük isteğimiz" şeklinde konuştu.
"BÜYÜKŞEHİRİN YALNIZ TAKIMI ORDUSPOR"
Alanyaspor maçını ve maçta yaşanan penaltı pozisyonunu değerlendiren Özcan, "Alanyaspor maçı kazanabileceğimiz bir maçtı ancak kaybettik. Kimsenin beklemediği yeni bir sonuç ortaya çıkabilirdi ancak olmadı. Alanyaspor maçında bir penaltı kararı verildi. Penaltı öncesi bir takım olaylar oldu. Bunu şu şekilde değerlendirirsek, ’Ordu Büyükşehir ve Büyükşehrin yalnız takımı Orduspor’ diyebiliriz" ifadelerini kullandı.