Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve kadrosu büyük ölçüde yenilenecek olan Samsunspor'da transfer taarruzu başlıyor. 

ÇOK GİZLİ TEMASLAR
Teknik direktör sorununu kısa sürede sonuçlandırmak isteyen Kırmızı-Beyazlı ekip, ardından hem yerli hem de yabancı oyuncu transferine yönelecek. Hedefte ise kaliteli yerli ve yabancı oyuncular var. Özellikle yabancı oyuncu transferinde nokta atışı yapmak hedefinde olan Kırmızı-Beyazlı ekip, ince eleyip sık dokurken girişimlerin başladığı öğrenildi. Yabancı oyuncu transferinde alternatifli liste bulunduğu ve temasların çok gizli şekilde yürütüldüğü ileri sürüldü. 

KONE GELECEK Mİ?   
Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren'in geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve Göztepe'ye geri dönen Kone'yi tekrar takıma kazandırmak istediğide öğrenildi. Burada çok mutlu olan Kone'nin de transfere sıcak baktığı, burada Göztepe'nin tavrının belirleyici olacağı ifade edildi. Yerli futbolcu transferinde de hata yapmak istemeyen Samsunspor'un elinde geniş çaplı liste olduğu ifade edildi. Takıma 10'a yakın kaliteli oyuncu katmak isteyen yönetim, aceleci davranmayacak. Samsunspor'un Süper Lig'e yükselen takımların bırakacağı futbolcuları gözüne kestirdiği öğrenildi.


Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU