Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık konusunda uluslararası tecrübeye sahip Alman kökenli REC Experts GmbH, Multi’nin Türkiye’deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.
11 alışveriş merkezinin arasında Forum İstanbul, Marmara Forum, Forum Ankara ve Gordion bulunuyor. Forum İstanbul, 390 bin metrekarelik brüt kat alanı ve 176 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alanı ile Türkiye’deki en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Multi’nin AVM’leri ile birlikte REC’in teknik kontrolünü üstlendiği alışveriş merkezlerinin toplamı 1,5 milyon metrekareye ulaştı.
REC Experts’in Genel Müdürü Dr.Tarkan Barin, “Multi’nin bize teknik kontrol işini vermesinden dolayı çok mutluyuz. Teknik uzmanlığımız ve ülkenin yerel özelliklerini bilmemizden dolayı iyi bir denge oluşturuldu” dedi. REC Partners Genel Müdürü Jens Dehnsbostel de Avrupa’da birçok ülkede temsilcilik ofisi ile temsil edildiklerini belirterek, sadece Avrupa ülkelerine değil, Rusya ve Türkiye’ye de ulaştıklarını söyledi.