Giresun Federasyonu ve Deniz Yıldızı Derneği bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerinin çocuklarına bayramlık dağıttı.
Giresun Federasyonu ve Deniz Yıldızı Derneği tarafından “Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında “Kalplere Uzanan Eller” sloganıyla yapılan kampanyada Giresun ve İlçelerinde ihtiyaç sahibi her çocuğa ayakkabı ve giysilerin yer aldığı bayramlıklar dağıtıldı.
Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, her bayramda olduğu gibi yine yardımseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının yüzlerinin güldüğünü söyledi. Giresun’da bin bir çocuğa yardım hedefiyle yola çıktıklarını belirten Federasyon Başkanı Hasan Turan ise “Giresun Federasyonu olarak geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizi bu yıl Deniz Yıldızı Derneğiyle birlikte gerçekleştirmekteyiz. Burada sembolik bir tören gerçekleştirmiş olsak da Giresun Genelinde bin bir çocuğa bayramlık hedefimiz vardı ve bunu gerçekleştirmekteyiz.Bu bayramlık hediyemize devam edeceğiz. Burada bu etkinliği gerçekleştiriyoruz çünkü Sivil Toplum Kuruluşları olarak vesile olduğumuz bu yardımların sahiplerine ulaştığını yardım edenlere göstermeliyiz. Yaptıkları yardımların amacına ulaştığını görmeliler” dedi.
Törene katılanlar arasında yer alan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise Giresun Dernekler Federasyonu ve Deniz Yıldızı Derneğini kutlayarak yapılan yardımların anlamlı olduğunu söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından törene katılanlar ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelerine bayramlıklarını dağıttı.
Törene Giresun esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, Federasyon yönetiminde bulunan Coşkun Çalık, Halil Kütük, İbrahim Balcıoğlu, Ali Alim, Sebahattin Kayaş, Temel Bilecan, ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının da temsilcileri katıldı.