Denizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm şoförlere trafik eğitimi verildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğunda, "Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm şoförlere trafik eğitimi verildi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki toplam 926 şoför katıldı.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro Amirliği’nden Başpolis Abdülcabbar Türkmen tarafından verilen eğitimde, trafik düzeni, trafik kuralları, trafikte yapılan hatalar ve doğuracağı sonuçlar aktarıldı.
Eğitimler sonunda 2011-2020 yıllarını kapsayan trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak trafik kazalarından kaynaklı ölümlerin 2020 yılına kadar yüzde 50 oranında azaltılmasının hedeflendiği belirtildi.