Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. haftasında Samsunspor, sahasında konuk ettiği Mersin İdmanyurdu ile 1-1 kaldı. Maçın ardından teknik direktörler durum değerlendirmesinde bulundu.
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın futbolcularının muhteşem bir sunum yaptığını belirterek, “Bunlar Samsunspor’un geleceği ve temelidir. Medyada bazı mesajlar geliyor. ’Gençlerle çıkmayalım’ gibi. Bunlar Samsun’un geleceği ve temelidir. Bunlara ben güveniyorum ve güvenmeye devam edeceğim. 15 yaşında da olsa alacağım ve oynatacağım. Futbolcularımla gurur duyuyorum” dedi.
MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise galip gelmeleri gerektiğini belirterek, “Samsunspor güzel oynadı ve iyi pozisyonlar yakaladı. Hücumu düşünerek oynadık. İstediklerimizi ikinci yardı da yapamadık. Kupa bizim için ön planda değil. Bizim için önemli olan ligdir. Burada maç eksiği olan ve az oynayan arkadaşlarımıza yer verdik. Bizim gruba baktığımızda Bursaspor ve Karagümrük tam kadro çıktılar. Biz çıkmak istemedik. Bizim için lig önemli her şeyimizi lige vereceğiz” diye konuştu.