CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.
Holding tarafından konuyla ilgili bugün yapılan yazılı açıklamada, Tilkicik Koyu'ndaki 2,6 hektarlık yarımada üzerine kurulan projede, 75 villa, marina, butik otel, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve SPA yer alacağı belirtildi. Tasarımına geçen yıl, inşaatına ise bu yıl başlanan Epique Island Projesi'nin mimarisini, uluslararası birçok ödülü bulunan ve özellikle sahil (resort) konut projelerine getirdikleri doğaya saygılı ve yenilikçi çözümlerle dünya çapında isim yapmış olan Güney Afrikalı ünlü mimari tasarım ve teknoloji firması SAOTA'nın üstlendiği belirtildi. 2017 yazında yaşamın başlamasının hedeflendiği projenin uygulama mimarisini Boran Ekinci Mimarlık, iç mimarisini yine Güney Afrika'dan Stefan Antoni Associates ile Türkiye'den Has+Koen Mimarlık, peyzaj mimarisini ise DS Mimarlık, Deniz Aslan'ın yürüttüğü bildirildi. Epique Island'da 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişen ve her birinin özel havuzu, kabanası, terasları ve otoparkı olan 75 villa yer alacağı da vurgulandı. 10 farklı tipte inşa edilen villaların 3 oda, 4 oda ve 5 oda seçeneklerinin bulunacağınada açıklamada yer verildi.
Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy'un Epique Island 'taki tanıtım konuşmasında, "Türk turizmine önemli katkıda bulunacağını düşündüğümüz Epique Island projesini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Projemizin, villa sahipleri ile otel ve marinayı ziyaret edecek tüm konuklara benzersiz bir deneyim sunacağına inanıyoruz. Bodrum'un en güzel koylarından Tilkicik'te doğaya ve çevreye duyarlı olarak inşa edilecek projemizin kişisel lüksün yeni adresi olacağına inanıyoruz. Güney Afrika kökenli olması nedeniyle doğayla içiçe yaşam konusunda uzman olan SAOTA ile gerçekleştirdiğimiz Epique Island projemiz, gerek konumu gerek mimarisi gerekse de sunacağı hizmetler ile Türk turizmine ve gayrimenkul sektörüne yenilikler getirecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI