Samsunspor'da, kamuoyunun büyük çoğunluğunun desteğini kaybeden mevcut yönetim, kararsızlığını sürdürürken aralarında eski başkanlardan İsmail Uyanık ve Emin Kar ile eski yöneticilerin bulunduğu grubun gerçekleştirdiği zirve gündeme bomba gibi düştü.


TARİH HENÜZ AÇIKLANMADI 
Samsunspor'da haziran ayında yapılacak olağan kongre öncesi kulisler hareketlendi. Şu ana kadar ise kongre tarihi resmi olarak açıklanmadı. Kamuoyunun büyük çoğunluğunun desteğini kaybeden Erkurt Tutu başkanlığındaki mevcut yönetim, kararsız görüntüsüyle dikkat çekerken bu durum taraftarları, yeni sezon öncesi 'Samsunspor'u yine kriz mi bekliyor' düşüncelerine sevk etti. Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık ise geçtiğimiz günlerde Samsun'a gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi, görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerde en önemlisi Uyanık'ın, eski başkan ve yöneticilerinde aralarında yer aldığı grup ile yaptığı zirve idi. 

ÖNEMLİ İSİMLER TOPLANTIDA
İsmail Uyanık'n yanı sıra yine eski başkanlardan Emin Kar, eski yöneticilerden Tarık Kaptan, Tarık Darende, Suat Çakır, Tahsin Kosif, Hasan Koç gibi isimler kongre öncesi buluştu. Tahsin Kosif'in sahibi olduğu mekanda gerçekleşen Samsunspor zirvesi gündeme bomba gidi düştü. Zirvede İsmail Uyanık'ın Emin Kar ile bazı konuları özel olarak görüştüğü öğrenildi. Yıllar sonra taraftarı yeniden heyecanlandıran İsmail Uyanık'ın başkanlık ile ilgili ne karar vereceği merak edilirken önemli isimlerle gerçekleştirdiği zirve ise çok konuşulacak gibi. Uyanık, Samsun ziyaretleri sırasında,  "Samsunspor için her zaman elimi taşın altına koyarım" ifadelerini kullanmıştı.

 

İsmail Uyanık, geçtiğimiz günlerde Samsunspor Kulübü'nü ziyaret etmiş, futbolcularla da bir süre görüşmüştü.

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU