Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, AK Parti’ye geçeceği yönünde sanal alemde ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu belirtti.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay AK Partiye geçeceğine yönelik sanal alemde ve halk arasında yapılan dedikodulara son noktayı koydu. Başkan Atabay, AK Parti’ye geçiş gibi bir niyetinin olmadığını altını çizerek son günlerde ilçedeki yerel bir gazetede çıkan haberin de halkta algılama yanlışlığı yarattığını ifade etti. Atabay, sözlerini şöyle devam etti: “AK Parti’ye geçeceğim gibi iddialar var ama böyle bir şey yok. Bunlar yazılıyor sosyal medyada, bunu yapan asosyal insanlar, oturup çayı kahvesini alıp bugün ne yazalım diyen insanlar. Kendini geliştirmemiş insanlar. Biz partimizden memnunuz. AKP’de MHP’de bu memleketin partisi” dedi.
“GERÇEK BASIN MENSUPLARI BUNU ARAŞTIRARAK YAZAR”
Başkan Atabay ile AKP’li Meclis üyelerinin toplantı yaptığını yönelik yerel gazetede çıkan haberlerle ilgili de eleştirilerde bulunan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Haber doğru ama bu noktada burada yapılan toplantı Bayramlaşma töreni sonrasında yapılan bir toplantı; o da şu şekilde gelişti, tören bittikten sonra oturup çay içelim dedik ve meclis üyeleriyle birlikte oturduk ve Didim’in sorunlarını ele aldık, fikir alış verişinde bulunduk yani bir sohbet toplantısıydı. Fakat bu haberin zamanlaması yanlış haberde geçen hafta yazıyor. Gerçek basın mensupları bunu araştırarak yazar. Ben AKP’li meclis üyeleriyle geçen hafta toplantı yapmadım. Bu haberin karşılığı yok yapacaksam da tek tek’de yaparım toplu olarak ta tüm meclis üyeleriyle yaparım. Biz meclis üyelerimize dediğimiz şu gelin birlikte yönetelim. Burada algılama yanlışlığı var” diye konuştu.