Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi’nce, iki gün sürecek ‘‘Engelsiz Kafe Ürünleri Kermesi’’ düzenlendi.

Sergilenen el emeği ürünlerin satışından elde edilecek gelirin engelliler yararına kullanılacağı kermesin açılışına, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da katıldı. Başkan Demirağ, ‘‘Engelli kardeşlerimizin el emeği ürünlerini sergilediği güzel bir kermeste yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 yılında Foça Belediyesi tarafından Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi öncülüğünde açtığımız Engelsiz Kafemizde, 2015 yılında başlattığımız ve halen devam eden el emeği kursları gerçekleştiriyoruz. Desteğimiz sürecek, engelleri birlikte aşıyoruz’’ dedi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki kermes, 5 Ağustos Cumartesi ve 6 Ağustos Pazar günü, 11.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Sergilenen ürünler arasında; keçe ve deri malzemeden üretilen çanta, cüzdan, kemer ve benzeri hediyelik eşyalar ile ahşap boyama ve mis kokulu taş ve benzeri ürünler yer alıyor.