Ünlü sanatçı Haluk Levent, Aydın’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne aldı.

Haluk Levent, Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran 50 bini aşkın kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı. Konserde vatandaşlara “Selam olsun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına” diyerek sözlerine başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu meydan aynı zamanda dostluk, kardeşlik ve hoşgörü meydanıdır. Bu meydan, sizin meydanınızdır. Bu zamana kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyor, canı pahasına vatanını savunan ve bu uğurda canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyor, hepinize Kurtuluşumuzun 95. Yıldönümünde iyi eğlenceler diliyorum” şeklindeki sözleri büyük alkış aldı.

Başkan Çerçioğlu’nun konuşmasından sonra sahne alan sanatçı Haluk Levent eski ve yeni şarkılarını Aydınlılarla birlikte söyledi. Konserde Haluk Levent’in Türk Bayrağını sallayarak söylediği İzmir Marşı ile coşku tamamen doruğa ulaştı. Başkan Çerçioğlu İzmir Marşı’na Türk bayrağı ile eşlik etti. Ayrıca Haluk Levent Başkan Çerçioğlu’nu zeybek oynaması için sahneye davet etti, Topuklu Efe’de sanatçıyı kırmayarak efelerle birlikte zeybek oynaması büyük beğeni aldı. Başkan Çerçioğlu konser sonunda ünlü sanatçı Haluk Levent’e çiçek takdim etti.

Başkan Çerçioğlu İzdihamı Yaşandı

Enerjisi ve sahne performansı üst seviyede olan Haluk Levent konser süresince Aydınlılarla sohbet etti. Havai fişek gösterisiyle gece noktalandı. Konser bitiminde Aydınlıların ilgisi eşliğinde Başkan Çerçioğlu ilerlemekte güçlük çekti. Özellikle gençlerin sevgi seli görülmeye değerdi. Başkan Çerçioğlu alkışlar eşliğinde konser alanından ayrıldı.