Ekrem ÇAĞLAR/SALİHLİ (Manisa), () - MANİSA'nın Gölmarmara İlçesi'nde meydana gelen ve 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği, 1 işçinin de yaralandığı kazanın ardından yaraları sarmayı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ile yaralanan işçiye toplam 160 bin TL maddi yardımda bulundu.
Gölmarmara İlçesi'nde meydana gelen trafik kazası sonucu Salihli İlçesi Çökelek Mahallesi'nde yaşayan 15 tarım işçisi hayatını kaybetmiş ve 1 vatandaş da yaralanmıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında alınan kararın ardından, hayatını kaybedenler ile yaralı olan vatandaşların ailelerine destek olmak amacıyla toplam 160 bin lira tutarında nakdi yardım desteği sağlandı.
Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından Çökelek Mahallesi içerisinde tüm yolların kilit parke taşı ile kaplanması için yaklaşık 20 bin metre taş döşeme işinin yapılması, mahalle mezarlığının bakım ve onarımının yapılması ve hayatını kaybeden ailelerin çocuklarının Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği tüm kurslardan ücretsiz olarak faydalanmasının sağlanacağı da belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, kazada hayatını kaybeden 15 vatandaşa bir kez daha Allah'tan rahmet, geride kalanlara ise başsağlığı ve sabır diledi.

FOTOĞRAFLI