Şanlıurfaspor Kulübü, pazartesi günü oynanacak Şanlıurfaspor-Samsunspor karşılaşması için taraftarlarına çağrıda bulundu.
Kulüp adına bir açıklama yapan taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, Samsunspor maçında taraftarlara çok iş düştüğünü ve tribünleri doldurmaları gerektiğini belirtti. Süt, "Şanlıurfaspor ve rakip takım açısından çok önemli bir maç olacak. Her iki takımda sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Biz Şanlıurfaspor olarak taraftarlarımızın centilmence ve sadece takımlarına verecekleri destek ile sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız bu maça hazır, Taraftarımızın da bu maça hazırlanmasını ve tribünleri doldurmalarını istiyoruz. 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına destek vermelerini istiyoruz. İnşallah bu maçı da alarak galibiyet serimize devam ederek üst sıralara yerleşmek istiyoruz" dedi.
Süt, pazartesi günü oynanacak maça Tüm Şanlıurfalıların duyarlı olmaları gerektiğinin altını çizerken, "Bir takım taraftarı ile vardır. Bizde taraftarımızı arkamıza alarak sahadan galibiyet ile ayrılıp sevincimizi hep beraber yapmak istiyoruz. Her iki takımda PTT 1. Lig’de art arda sıralanıyor. Bizim açımızdan ne kadar önemli maç olsa da onlar içinde bir o kadar önemli bir maç, biz galip gelip üst sıralara yerleşmek isterken, rakibimizde üst sıralardan kopmamak için mücadele edecektir. Bu yüzden tekrar etmek gerekirse çok önemli bir maça çıkacağız. Burada en büyük görev de futbolcuların yanı sıra taraftara düşüyor. Taraftarımız stadı doldursun hep beraber sevinç yaşayalım" diye konuştu.
“GAP ARENA’DA BAYRAK DAĞITILACAK”
Şanlıurfaspor’un taraftarlardan sorumlu yöneticisi Kemal Süt, Samsunspor karşılaşmasında tribünlere gelen taraftara bayrak dağıtacaklarını ifade ederken, "15 Bin bayrak bastırdık. Pazartesi günü maça gelen taraftarımıza bu bayrakları dağıtacağız, GAP Arena şölen yerine dönecek. Taraftarımız bayrakları ile takımına 90 dakika boyunca destek olacak" şeklinde konuştu.