TFF 1. Lig’in ilk haftasında Balıkesirspor Baltok, sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök, “Biliyorsunuz şehitlerimiz var. Ülkemizi Başı sağ olsun. Maça gelirsek; maçın ilk yarısında güzel bir oyun oldu. Bizim adımıza ve Adana Demirspor adına güzel bir maç oldu. Maç seyircinin çok zevk alacağı bir şekilde geçti. Ama genelde oyunun hakimi Balıkesirspor’du. Topa hakim olan takım bizim takımımızdı. Foxi’nin direkten dönen topu gol olabilirdi. İçeri önde girerdik. Öne geçmek bize her zaman avantaj sağlayabilirdi. Penaltı pozisyonu çok basit bir penaltı oldu. Omuz omuza mücadeleye çok basit penaltı bana çok ağır geldi. İkinci devre yorgunluğumuz öne çıktı buda doğaldır. Topla çok fazla oynayan takım bizdik. Bilhassa oyuncularıma ısrarla söylüyorum topun bizde kalmasını. Bu da doğaldır. Oyuncularımın yaptıkları işten zevk almasını istiyorum. Balıkesirspor yense de, yenmese her zaman seyircini beğeneceği, taraftarın çok rahat bu takım izlenir diyebileceği bir Balıkesirspor olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kadronun darlığından hiçbir zaman şikayet etmiyoruz. Şu emeğin karşılığı galibiyet olmalıydı ama maçın normal hakkı beraberlikti” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, "Yeni bir takımımız işimiz kolay değil. Tanbe yakaladığı pozisyonda golü atabilseydik. 2-0 öne geçecektik. Birbirinin isimlerini bilmeyen oyuncularım var. Rakibin çok dirençli oynayacağını çok pas yapacaklarını beklerini oyuna katacağını biliyorduk. Önlem almak zor. Yeni bir takım olmanın sıkıntıları bunlar. ilk yarı 2-2 bitti ama, 2 yarı biz daha iyi oynadık. Balıkesirspor’u tebrik ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 4-5 hafta bizim için zor olacak. Galip gelebilirdik ama galibiyet Balıkesirspor’a daha yakındı" dedi.