Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’nde, yazın en sıcak günlerinde serin bir ortamda geleneksel ramazan etkinliklerini bir arada sunmaya ve 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği sürpriz etkinlikleriyle keyifli ve huzur dolu bir Ramazan yaşatmaya hazırlanıyor.
Ramazan Ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek olan Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’nin yönetimi vatandaşları davet ederek şöyle dedi:
“Ramazan ayında, ibadetlerimizle maneviyatımızı zenginleştirdiğimiz oruçlarımızla manevi sıhhate kavuştuğumuz bir aydır. Esas 67 Burda AVM geleneksel tadında yaşamak isteyenlerin adresi olacaktır. Her kesimin ilgisini çekecek değişik etkinliklerle alışverişinizi eğlenceye dönüştürerek sizlere keyifli saatler yaşatacak 67 Burda AVM, Ramazan ayının eski tatlarını yaşatmanın mutluluğunu vererek akşamlarınızı da geleneksel eğlencelerle renklendirecektir. Ayrıca iftarını AVM’ de yapan ziyaretçilerimize iftardan sonra eski Osmanlı geleneği olan Diş Kirası adı altında ikramlık lokum dağıtılacaktır. Etkinlik takvimimiz de ektedir. Ramazan ayının daha güzel ve toplumsal kaynaşma ruhuyla yaşanması için herkesi Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’ ne davet ediyoruz.”