Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı; Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ve Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ın da bulunduğu protokol üyeleri ile Bilecik Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler incelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi ve Bilecik Yüksek Hızlı Tren Garı’nda incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında protokol üyelerine bilgi verdi. Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik’e kazandırılan Karasu Gençlik ve Yaşam Adası’nı da ziyaret eden heyet, işletme sahipleri ile bir araya gelerek, buradaki faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, incelemeler hakkında yaptığı değerlendirmede Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Rektör Prof. Dr. Azmi Özcan ve İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ile çalışmaları yerinde incelediklerini belirterek, şunları söyledi:
’’İlimizin değerli büyükleri ile Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan eserleri inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık. Sayın Valimiz, Rektörümüz ve Emniyet Müdürümüzün çalışmalar hakkındaki fikir ve düşüncelerini alma fırsatı bulduk. Bilecik Belediyesi olarak şehrimizin birçok noktasını imar ve ihya etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sloganımızda da olduğu gibi hep birlikte daha iyiye daha güzele diyorum.’’