Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde, arazi çalışmalarının iklim şartları dolayısıyla azaldığı kış mevsiminde hız verilen hizmetiçi eğitimler kapsamında İzin İrtifak Şube Müdürlüğü ile Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürlüklerince eğitimler gerçekleştiriliyor.
21 işletme müdürlüğünü 5 eğitimde tamamlayacak şekilde düzenlenen eğitimler kapsamında Hanönü, Karadere, Kastamonu, Taşköprü ve Tosya İşletme Müdürlüklerinden işletme müdür yardımcıları ile işletme ve kadastro-mülkiyet şeflerine yönelik Kastamonu’da düzenlenen eğitime Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, Bölge Müdür Yardımcısı İlyas Özdemir, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Hasan Buldu, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürü Mustafa Güven, Kastamonu İşletme Müdürü Mahmut Yılmaz, Karadere Orman İşletme Müdürü Orhan Şahin de katıldı.
Eğitimin açılışında bir konuşma yapan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, “Bunlar Bölge Müdürlüğümüzce yapılması gereken eğitimler. Bilgi güçtür; bilgi sizleri hem yanlış işlerden alıkoyar hem de uygulamada birliği sağlar. Zamanın gerisinde kalmamalıyız, kendimizi sürekli yenilemeliyiz” dedi.
Hüseyin Dinçer, işletme şeflerinden özellikle bu eğitim konularında dikkat etmelerini istediği hususları söyledi ve eğitimin hayırlı olmasını diledi.
Daha sonra, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Hasan Buldu, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürü Mustafa Güven tarafından şubeleriyle ilgili konularda sunum eşliğinde eğitimlere geçildi.