SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yarın yapılacak genel kurulda, divan kurulu başkanlığına Tarık Özdal'ın aday olacağı bildirildi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Divan Kurulu Başkanlığını yıllardır Sadi Subaşı'nın yürüttüğünü, kendilerine çok yardımcı olduğunu belirtti.

Subaşı'nın bundan sonra görevine devam etmeyeceğini ve kongrede aday olmayacağını ifade eden Tutu, "Kongrede aday olması konusunda yıllardır sporun içinde olan ve Samsunspor'da geçmişte yöneticilik yapan Tarık Özdal'a teflikte bulunduk. Tarık Özdal bizi kırmadı ve kongrede aday olacağını ifade etti. Biz de kendisini destekliyoruz." dedi.

- "Aramızda hiçbir problem yok"

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile geçen hafta sonu Gazişehir Gaziantepspor maçı esnasında yaşadıkları tartışma hakkında da değerlendirmede bulunan Tutu, şunları kaydetti:

"Stadyumda, Güven Özyurt'un şahsı ile alakalı bir tartışma yaşamadık. Sağolsun her zaman Samsunspor'un yanında ve sıkıntılarını çözümü konusunda yardımcı oluyor. Kendisi bizim kardeşimiz ve öyle olmaya devam edecek. Aramızda hiçbir problem yok."