PTT 1'inci Lig'de Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Balıkesirspor'un galibiyet hasreti 3 maça çıkarken teknik direktör Erkan Sözeri, faturayı savunmaya kesti.
"Bize yakışmayan goller yiyoruz" diyen Erkan Sözeri, "3 haftadır defansta adam paylaşımını eksik ya da hatalı yapıyoruz. Mağlup olduğumuz Elazığspor ve 3-3 berabere kaldığımız Adanaspor karşılaşmalarında goller bireysel hatalardan geldi.
Göztepe karşısında da savunma hattımız net açıklar verdi. İlk yarıda Göztepe 2 gol atabilirdi. Erkan'ın kafa golünde de doğru paylaşımı yapamadık. Kolay gol yemek bizde hastalık oldu" dedi.
Gelecek haftalarda defansa daha önem vereceklerini sözlerine ekleyen Erkan Sözeri, "Evimizde oynayacağımız Giresunspor karşılaşmasında daha katı, daha agresif bir savunmayla mücadele edeceğiz" diye konuştu. Göztepe deplasmanından alınan beraberliğini kendisini mutlu etmediğini dile getiren Erkan Sözeri, şunları söyledi:
"Zorluk seviyesi yüksek maçlarda öne geçiyorsak, farkı açmayı ya da skoru korumayı başarmalıyız. İzmir'den alınan beraberlik beni kesinlikle tatmin etmedi. Kazanacağımız maçı berabere bitirdik."