Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 Uşak’ta bozluk yol kalmayacağına dair verdikleri sözlerin arkasında olduklarını ve çalışmaların son hızı ile devam ettiğini belirtti.
Uşak Belediyesi kentte bozuk yol kalmaması adına bütün birimleriyle yoğun bir mesai sarf ediyor. Bu konuda araç ve gereçlerini yenileyerek ilk adımını atan Belediye yeni ekipmanları ile bütün mahallelerde bu anlamda önemli işlere imza atıyor. Çalışmalar neticesinde her hafta farklı bir bölgede yollar yenilenerek tekrar hizmete giriyor. Ekipler son olarak Örnek Evleri ve Ovademirler Köyü yolu civarında çalışmalarını hız verdi. Konuyu hassasiyetle takip eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise çalışmaları yerinde inceledi. “Verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız” şeklinde konuşan Başkan Cahan, bu kapsamda yollar ile ilgili beklentilere de en iyi şekilde cevap verdiklerini anlattı.
Cahan, “2015 yılında ilimizde yaşayan hemşehrilerimizin en büyük sıkıntıları arasında yer alan yollar ile ilgili çalışmalar yapacağımızı belirtmiştik. Kentimizde yollar ile ilgili sıkıntı kalmayacağını beyan etmiştik. Olumsuz hava koşulları her ne kadar çalışmalarımızda sıkıntı teşkil etse de havaların düzelmesiyle beraber ilimizde bütün yollarda ekiplerimiz çalışmalarına hız verdi. Önceliklerimizin arasında ise ana arterler var. Bugün de ana yol olarak tabir edeceğimiz Örnek Evleri ve Ovademirler Köyü yolunda çalışmalarımız sürüyor. Bu yollar bittikten sonra vatandaşlarımız araç sürüşleri konusunda rahatlayacaklar” dedi.
Uşak’ın bu konuda örnek bir şehir olmasını istediklerinin altını çizen Cahan, vatandaşların taleplerini de en iyi şekilde değerlendirdiklerini iletti.
Kentte çevre yolları konusunda da duyarlı bir çalışma yaptıklarını bildiren Cahan, “İlimizde kent içi çevre yolları konusunda tüm pürüzlerin giderilmesi adına olumlu gelişmeler devam ediyor. Güney ve kuzey çevre yollarında beklentileri karşılayan bir yapıda hedeflerimizde ilerliyoruz. Bu konuda bütün sorunları aştık. Şu an güney çevre yolunda olan sorunları bitirerek adımları attık. Diğer yandan kuzey çevre yolunda da çok yakında çalışmalar daha da hızlanacak” ifadesini kullandı