A Milli Futbol Takımı'nın isveç ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar nedeniyle lige verilen arada pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile dostluk maçı yapan Samsunspor’da futbolculara verilen 1 günlük izin bugün sona erdi. Samsunspor, Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı.



Nuri Asan Tesisleri’nde saat 18.00’de toplanacak olan kırmızı beyazlı ekibimiz Teknik Direktör engin Korukır nezaretinde 19.00’da yapacağı antrenman ile Elazığspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına start verecek. Ligin bitimine 8 hafta kala play off potasının 5 puan gerisinde olan Samsunspor bu yarışta rakibi olan Elazığspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Karşılaşma öncesi Samsunspor 34 puan ile 9. sırada yer alırken konuk ekip Elazığspor ise 42 puanla 5. durumda bulunuyor. Samsunspor’un mutlak kazanmaktan başka seçeneğinin bulunmadığı bu maç öncesinde takımda morallerin yerinde olması camiayı sevindiririken karşılşamanın seyircisiz oynanacak olması tedirginlik yaratıyor.

Karabükspor maçında yaşanan olaylar nedeni ile Samsunspor Kulübü’ne verilen seyircisiz oynama cezasına itiraz edildiği belirtildi. Maçın seyircilimi yoksa seyircisizmi oynanacağı konusunda son kararı hafta içinde Tahkim Kurulu verecek.