Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor'un ligde üst sıralara tutunabilmesi adına önemli bir galibiyet alındığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu 3 puan bizi önümüzdeki maçlar için çok umutlandırdı. Tabii ki deplasmanda aldığımız galibiyetlerin anlam kazanabilmesi için bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız 1461 Trabzon maçını da kazanmak zorundayız. Bu maç Şanlıurfaspor ve Boluspor maçlarından çok daha zorlu olacak. Artık takımımızın kendine güveni, inancı ve morali yerine geldi. Eğer 1461 Trabzon maçını da 3 puanla kapatabilirsek daha farklı şeyler düşünmeye başlayacağız."

Taraftarların da bu maça yoğun ilgi göstermesi gerektiğine işaret eden Zeren, geçmişte olduğu gibi bundan sonra Samsun şehrinin takımını yalnız bırakmayacağına inandığını ifade etti.

1461 Trabzon karşılaşmasının bu sezonun kendileri adına kader maçı olduğunu vurgulayan Zeren, şunları kaydetti:

"Bu sezonun en zorlu maçı 1461 Trabzon maçı olacak. Hata yapma şansımız yok. Kazanmak adına sonuna kadar savaşacağız. Çok önem verdiğimiz bir maç. Mustafa Sevgi ve Kone kart cezalısı ancak kadromuzda önemli ve değerli oyuncular var. Bazı futbolcularımız için bu da bir şanstır. Bu maçta forma şansı bulacaklar ve gerekeni sahada gösterecekler. İnanıyorum ki pazar günü sahadan başımız dik ayrılacağız."