Beden, zihin ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir biçimde gelişmiş bir yapıya, geniş bir dünya görüşüne sahip verimli gençleri yetiştirmek için çalışmalara destek olan, Nefes Terapisti Deniz Çakıl; ‘’12-18 yaşları arasında suça sürüklenen çocuklar ve gençlerle bir araya geldim. Stresten, öfkeden, olumsuz düşüncelerden nasıl arınırız, nasıl kendimizi dinlerizi paylaştığım için çok mutluyum’’ açıklamasında bulundu.

"GENÇLERİN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Gençlik merkezi Kıdemli Uzmanı ve Vakfın Samsun İl Yöneticisi Oğuzhan Öztanır ise; ‘’Cezaevi yönetimi ile yakın bir zamanda bir araya geldik. Taleplerini dinledik ve Toplum Gönüllüsü gençlerle paylaştık. Gerçekleştirdiğimiz Nefes Terapisi, Ceza İnfaz Kurumunda ilk etkinliğimiz oldu. Çok değerli Deniz Çakıl’ın teorik bilgileri ardından, doğu nefes tekniklerini hep birlikte deneyimledik. Ceza İnfaz Kurumunda bulunan 12-18 yaş arası çocuk ve gençlerin kendilerini geliştirmek ve gerçekleştirmek istediği konularda destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ açıklamasında bulundu.

"ONLARIN KENDİLERİNİ İYİ HİSSETMESİ İÇİN BİZLER HAZIRIZ"

Gençlik Merkezi Kültür ve Müzik Çalışmaları sorumlusu Alperen Kandeğer; ‘’Nefes Terapisine çocukların ve gençlerin katılımı bizleri mutlu etti, onların kendilerini iyi hissetmesi için bizler hazırız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, solist olarak yer aldığım grubumuz 2 oda 1 salon ile Ceza İnfaz Kurumunda unutulmayacak bir konser vereceğimizi de buradan paylaşmak isterim’’ açıklamasında bulundu.

YAREN YALNIZ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.