Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubbe, Kurban ve 30 Ağustos Zafer bayramlarını kutlayarak, "Millet olmayı, kardeşçe bir arada yaşamayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamı ile zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz" dedi.

Hayrullah Kubbe, çifte bayram sevinci yaşandığını belirterek Hem Kurban hem de 30 Ağustos Zafer bayramının birlik ve beraberlik içerisinde kutlanması temennisinde bulundu. Tüm İslam Aleminin kurban Bayramını kutlayan Kubbe, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaşacağımız bir bayram geçirmeyi umut ederek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Millet olmayı, kardeşçe bir arada yaşamayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Yüce Allah’tan, bu mübarek Kurban bayramının ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam Alemi için daha güzel yarınlara vesile olmasını; barış,huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum" dedi.

30 Ağustos tarihinin ülke için büyük öneme sahip olduğunu hatırlatan Kubbe, "Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Bu zaferle milletimiz milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet olması bilinciyle canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum Bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" diye konuştu.