Adana’da Yeşilyurt Mahallesi sakinleri, yapılacak kreşin yerini istekleri doğrultusunda değiştiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ne kreş yapmak için kolları sıvadı. Proje tamamlanarak ihaleye çıkıldı. İhaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacağı sırada mahalle halkı kreşin başka bir alana yapılması teklifinde bulundu. Sosyal medyada kreş ile ilgili açıklamalar çoğalınca Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mahalleye giderek yerinde tespit yapıp mahalle halkı ile bire bir görüştü. Yapılan toplantıda halkın isteği dışında hiçbir hizmeti yapmayacaklarını söyleyen Başkan Karalar, kreşin yapılacağı yeri değiştirdi. "Biz halkın belediyesiyiz halkın dediğini yaparız" diyen Başkan Karalar’ın bu tavrı vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Zeydan Karalar’ın yaklaşımı karşısında mutlu olan mahalle halkı Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Kreş yeri ile ilgili olarak görüş alış verişinde bulunan mahalle sakinleri Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.