Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İl Müftülüğü tarafından düzenlenen bir dizi etkinlik ve programa katılmak üzere Kütahya’ya gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal’a, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile Müftü Yardımcısı Veysel Kükrek eşlik etti.

Vali Nayir’e teşekkür eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal, Camiler ve Din Görevlileri Haftası, faaliyet ve etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı Kütahya’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, haftanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir’i takdim etti.

Vali Ahmet Hamdi Nayir ise Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal’a teşekkür ederek çini tabak takdim etti. (EFE)