CK Çamlıbel Elektrik, abonelerine daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için Pratik İşlem işbirliğiyle Sivas’ta Yetkili İşlem Merkezini müşterilerinin hizmetine sundu.

CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş., müşteri odaklı yatırımlarını aboneleri ile buluşturmaya devam ediyor. Artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarına devam eden CK Çamlıbel Elektrik, bu kapsamda Pratik İşlem işbirliğiyle Hikmet Işık Caddesi’nde Yetkili İşlem Merkezi açarak abonelerinin hizmetine sundu.

Yetkili İşlem Merkezinin açılışına, CK Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, Pratik İşlem Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yavuz, Pratik İşlem Genel Müdürü Ayşe Çetinkaya, CK Çamlıbel Elektrik yöneticileri, Pratik İşlem yöneticileri ve davetliler katıldı.

Açılış programında konuşan CK Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, “Amacımız hizmetlerimizin daha hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz. 2017 yılı sonuna kadar 30 adet yeni Yetkili İletişim Merkezini müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirten Genel Müdür Tekin, Yetkili İletişim Merkezlerinde ek bir ücret ödemeden fatura tahsilatı başta olmak üzere abonelik ve indirimli elektrik satışı gibi birçok işlemin yapılabildiğini söyledi. Sivas merkez başta olmak üzere 2017 yılında hizmet alanlarını Yetkili İşlem Merkezleri aracılığıyla daha da genişletmeyi hedeflediklerini ifade eden Tekin, Yetkili İletişim Merkezlerinde müşterilerin konforlu ve ferah mekânlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacaklarını kaydetti. Tekin ayrıca, müşterilerin ileride mağduriyet yaşamamaları için CK Çamlıbel Elektrik tarafından tahsilat yetkisi verilmeyen ödeme noktalarında işlem yapmamasının önemine vurgu yaptı.