Bilecikspor, Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonunun ikinci maçını da kazanarak, 2’de 2 yaptı.

Bilecik Edebali Stadın’da Bilecik 1. Amatör Lig ikinci hafta müsabakasında Bilecikspor, kendi seyircisi önünde Gökpınar Spor’u 2-0 yenerek, puanına 6’ya çıkardı. Maça dengeli başlayan iki takım maçın 30’uncu dakikasına kadar gol pozisyonuna giremedi. Maçın 30’uncu dakikasında sol kanattan gelen ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Serkan Kol, Bilecikspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası iki takım başka gol pozisyonuna giremezken, ilk yarı Bilecikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya daha atak bir oyunla başlayan Bilecikspor maçın 47. dakikasında geliştirdiği bir ataklta Tolga Burulday ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası Bilecikspor’un ileri uç oyuncuları gelişen sayısız atakta Gökpınar Spor kalecisini geçemediler. Maç Bilecikspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, bu galibiyetle 2’de 2 yapan Bilecikspor puanını 6’ya çıkardı. Gökpınar Spor bu mağlubiyet ile ligin ikinci haftasında daha puanla tanışmadı.

"İlk yarı iyi oynamadık"

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, karşılaşmanın ilk yarısında sadece iki takım adına bir pozisyon olduğunu belirterek, "İlk yarıda ilk pozisyon gole sonuçlandı. İkinci yarıda biraz daha atak bir oyun sergiledik. Bulduğumuz ilk atağı Tolga ile sonuca girerek, maçı 2-0 yaptık. Bu gol sonrası yakalanan pozisyonlar sonuçsuz kaldı. Maçı kazandık. 2’de 2 yaptık. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Akpınar Spor maçına hazırlanacağız" dedi.