Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten TOGEM tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM),ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor. 600 öğrenciye, içerisinde okul çantası başta olmak üzere kalem, defter gibi temel okul ihtiyaçlarının yer aldığı yardım çantalarını dağıtan Toplumsal Gelişim Merkezinin Mehmet Akif Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği programa Belediye Başkan Vekili Muhittin Büyük, Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Karayılan, TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş ve ihtiyaç sahibi aileler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, Toplumsal Gelişim Merkezi olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Belediyemizin destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu’ya üzerinde hassasiyetle durmasından ve bize büyük destekler vermesinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugün de burada ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin okul ihtiyaçlarını karşılamak için bulunuyoruz. Öğrencilerimiz için çanta ve temel kırtasiye malzemelerinden oluşan bir paket hazırladık. Şimdiden çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkan Vekili Muhittin Büyük ile Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Karayılan, çocuklar için hazırlanan paketleri dağıttı.