Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilciliği 11 bin 400 üyesi ile anlaşmalı kurum olarak Özel Karadeniz Hastanesi'ni tercih etti.

Yapılan imza törenine Özel Karadeniz Hastanesi Koordinatörü Sancak Keskin, Özel Karadeniz Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Tülay Hazaroğlu, Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber ve beraberindekiler katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Özel Karadeniz Hastanesi Koordinatörü Sancak Keskin, “Bölgenin en büyük sendikası ve üyeleri tarafından tercih edilmenin gururunu yaşadıklarını ve her zaman hedeflerinin en iyi düzeyde sağlık hizmeti vermektir. Bu yolda asla taviz vermeden ilerlemekteyiz, hedefimiz hep daha iyi en iyiye ulaşmak olacaktır. A kalite hizmetten ödün vermeden tüm sendika üyelerine hakkettikleri donanım ve düzeyde sağlık hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm Kamu-Sen Trabzon şubelerine ve hastanemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, Özel Karadeniz Hastanesi ile anlaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “iyi bir seçim yaptık, bizim amacımız sendikamıza üye kişilere en iyi şekilde hizmet vermektir” şeklinde konuştu.