FUTBOL SEVGİSİ BAMBAŞKA

Samsunspor'da ter döktüğü zamanları anlatan eski Samsunsporlu Temel Keskindere, " Birçok anımız var anlatmakla bitmez. Ama Nuri Asan'ın teknik direktör olduğu zamanlarda bir sakatlık geçirdim ve doktorlar oynarsan hayati tehliken ver demişlerdi. Bende duramayıp maç için hazırlandım. Hazırlanma esnasında Nuri hoca ile göz göze geldik ve bana hiç bir şey demedi fakat gözleri her şeyi anlatıyordu. Bende sahaya çıktım. Aslında ne olursa olsun bir insan futbolu seviyorsa o sahada oluyor." dedi.

SAMSUNSPOR BİR SEVDA

Samsunspor sevdasını kendisi için çok ayrı bir yerde olduğunu söyleyen Keskindemir, "Samsunspor kurulduğundan beri bir çok maçta görev aldım. Hatta 3 büyük dediğimiz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarına gittik kamplarında bulunduk. Bu sevda başka bir sevda benim için o yüzden Samsun'dan gidemedim. Sadece askerken kiralık olarak sadece Gençlerbirliği'nde oynadım onun dışında hep Samsunspor’daydım ve bununla gurur duyuyorum." diye konuştu.

YOKTAN VAR ETTİK

Şu anki futbol ve futbolcular ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsunspor efsanesi, "Önceden her şey zordu biz futbol oynarken yoktan var ettik. Fakat şimdiki futbolcuların imkanları çok iyi ama kendini vererek oynayan çok az" dedi.

SÜPER LİG İÇİN TRANSFER ŞART

Samsunspor'un şu anki gidişatı hakkında da yorum yapan Keskindere, "Samsunspor'a geçen yıldan bakacak olursak, geçen sene yanlış transfer yada aksaklıklarla başarı elde edemedik. Başkan Yüksel Yıldırım'ın geldiği zamandan beri güzel başarılara imza attı. Samsunspor bu lig için değil Süper Lig için gerekli çalışmalar yapılmalı. Bu sezon malum bitti gibi bir şey. Önümüzden sezon için takımın iskeletinin hazır vaziyette şuanda bizim takıma iki orta saha, bir tane santrafor, 1 tane stoper alınması gerekir." diye konuştu.