ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Topluluğu tarafından tele konferans yoluyla canlı yayınlanan “Futbolu Konuşuyoruz” adlı söyleyişi programı gerçekleştirildi. Samsunspor’un başarılarının ve gelecekte yapacaklarının konuşulduğu programa; Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yapımcı ve sunucu Burcu Esmersoy ile TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan konuk olarak katıldı. 

ÇOK AÇIK SÖZLÜYÜM 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Amacım kimseyi kötülemek değil. Kulüplere gelip başkan olup, sonra bırakmamak için direnenler ve başkanlık imajını kullanıp başka işlerle uğraşanlar için dedim. Futbola destek vermek yerine kendi çıkarlarını sağlamak için oralarda olduklarını gördüm. Çok açık biriyim ve kimseye de biat etmediğim için bu düşüncelerimi açıkça ifade ettim. O nedenle Samsunspor akılla yönetilmeli dedim” ifadelerini kullandı.

PLANLAR YAPIYORUZ

Yıldırım, amaçlarının Gençlik ve Spor Bakanlığı Mehmet Kasapoğlu’nun ifade ettiği gibi iyi futbolcular yetiştirip ihraç eden durumuna gelmek olduğunu söyledi. Bu sayede kulüplerin para kazanacakları bir yapıya sahip olacağını belirten Yıldırım, “Bunu Portekiz çok güzel yapıyor. Tekerleği yeniden icat etmenin gereği yok. Günü kurtarmak değil, geleceği düşünmek zorundayız. Bu nedenle Samsunspor’da gelecek planlaması yapıyoruz” diye konuştu. 

Salim YILDIZ