YAĞIZ SABUNCUOĞLU'NDAN SAMSUN CAMİASINA HELALLİK ÇAĞRISI
Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, YouTube kanalında yaptığı açıklamada Samsunspor camiasına yönelik önemli ifadeler kullandı. Geçtiğimiz haftalarda Samsunspor’un yeni transferi Joe Mendes hakkında paylaştığı bir haberle gündeme gelen Sabuncuoğlu, yaşanan süreci ve sonrasında gelişen olayları anlattı.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, “Sayın Yüksel Yıldırım’la daha sonra görüştük, helalleştik. Eğer Samsunspor camiasında da kalbini kırdığımız dostlar varsa, haklarını helal etsinler. Samsun benim için kıymetli bir yer, eşim Samsunlu, ailesi Samsunlu. Çok değerli Samsunlu arkadaşlarım var” ifadelerini kullandı.
Söz konusu haber sonrası Braga kulübünden de hukuki içerikli bir açıklama yapıldığını aktaran Sabuncuoğlu, “O açıklamanın da benim tarafımdan yapıldığı iddia edildi ancak çok fazla yalan birbirine karıştı” diyerek yaşanan bilgi kirliliğine dikkat çekti.
Sabuncuoğlu, “Hem Samsun’a hem Samsunspor’a hem de Sayın Yüksel Yıldırım’a selam olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
NE OLMUŞTU?
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Braga’nın sportif direktörünün yaptığı bir açıklamanın ardından, Joe Mendes’in Braga kulübünün bilgisi dışında Türkiye’ye getirildiğine dair bir haber paylaştı. Ancak sonrasında Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Fuat Çapa’nın bu iddiayı yalanladı.





