Eski İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, memleketi Ordu’da son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Samsun, Gazze için yürüyecek! Samsun, Gazze için yürüyecek!

ALİ YILMAZ ERGEN HAYATINI KAYBETTİ

Öğretmenlikten ayrıldıktan sonra İhlas Holding bünyesindeki Türkiye Gazetesi'nde 7 yıl, İHA Samsun Bölge Müdürü olarak da 26 yıldır gazetecilik görevi yapan 64 yaşındaki Ali Yılmaz Ergen, kurumdan 5 yıl önce emekliye ayrılarak, yerel bir gazetede genel müdürlük ve köşe yazarlığı yapmaya başlamıştı. Görevi başındayken yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçiren Ergen, özel hastanede tedavi altına alınmış,
uzun tedavi süreci nedeniyle 33 yıllık aktif gazetecilik mesleğini sonlandırmak zorunda kalmıştı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ali Yılmaz Ergen'in cenazesi, dün Samsun’daki evinden alınarak, Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Okçulu Mahallesi’ne getirildi. Ergen, burada alınan helalliğin ardından, Okçulu Mahallesi Dere Sokak Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

YOĞUN KATILIM

Cenaze törenine Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu İstikbal Gazetesi Sahibi Temel Aşar, İhlas Holding çalışanları, basın camiasının temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.