ALİ ORHAN LAZAOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Erzurum, Samsun ve Antalya’da uzun yıllar gazetecilik yapan Ali Orhan Lazaloğlu, 66 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Duayen gazeteci için düzenlenen cenaze töreninde, yakınları ile meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

Erzurum'da gazetecilik hayatına başlayan ve Samsun'da Milliyet Gazetesi'nde muhabirlik ve TRT temsilciliği yapan, şehrin ilk televizyonu Karadeniz TV'nin yanı sıra radyo kuran Ali Orhan son dönemde de Antalya'da mesleğini sürdürdü. Antalya'da gazetecilik ve televizyonculuğunu sürdüren medya sektörünün tanınmış isimlerindi.

Ali Orhan Lazaloğlu, beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakım tedavisi sürerken hayatını kaybetti.

Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nde bir süre başkan yardımcılığı da yapan Ali Orhan Lazoğlu için Antalya'da tören düzenlendi.

Törene, Lazoğlu'nun yakınlarının yanı sıra Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, AGC Başkanı İdris Taş, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, dernek başkanları, sevenleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Ali Orhan'ın memleketi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Şenyuva köyünde de tören düzenlendi. Törene, Samsun ve Antalya'dan çok sayıda gazeteci katıldı.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Ali Orhan yaşam tarzı ve gazetecilik yapma biçimi sıra dışı olan bir arkadaşımızdı. Samsun sevdalısı arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.