TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'da, teknik direktör Ferruh Özgün, Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki maçla ilgili, "İstanbul Başakşehir maçına çıkacağız, futbolumuzu oynayacağız ve kazanacağız" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur kuralarının dün çekildiğini hatırlatan Özgün, şöyle konuştu:

"Kupada İstanbul Başakşehir ile eşleştik. Tokatspor son yıllarda Türkiye kupasında çıtayı yükseltti. Özellikle geçen sene Tokatspor'un ortaya koymuş olduğu başarı herkes tarafından beğeniyle karşılandı. Gönül isterdi ki bu maçın sahamızda olsun ama bu saatten sonra bizim için hiçbir yerin önemi olmayacak. İstanbul Başakşehir maçına çıkacağız, futbolumuzu oynayacağız ve kazanacağız."

-Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları-

Bordo beyazlı ekip, ligde hafta sonu sahasında Yeni Malatyaspor oynayacağı maçın hazırlıklarını, Gaziosmanpaşa Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Özgün, "Malatya'nın gücünü söylemeye gerek yok, herkes tarafından biliniyor. Biz de iyi bir takımız. Bu maça mutlak üç puan için çıkacağız. Futbol dilinde ikinci bölge savunma yaptığımızda Malatya karşısında çok büyük bir üstünlük sağlayacağımızı düşünüyoruz ve inşallah futbolun şansı da o gün bizden yana olur" diye konuştu.

Bu arada, idman öncesinde 51 yaşına giren teknik direktör Ferruh Özgün için pasta kesildi.