Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Adana Demirspor maçını izlediğini ve Samsunspor'u çok beğendiğini söyledi. Başkan Yüksel Yıldırım'a da övgü dolu sözler sarfeden usta yorumcu, "Harika bir takım yaptın Sevgili Başkan. Samsunspor bu ligde dursun. Yani kalması lazım. Ocak ayında şu takıma 2-3 takviye yap, ne yap ne et, biraz da duyduğum kadarıyla sende parada varmış galiba durumunda iyiymiş senin, dolayısıyla düşürme bu takımı taş gibi takım olmuş" dedi. 

Süper Lig'de zorlu maç: Yılport Samsunspor, Konyaspor ile karşılaşacak Süper Lig'de zorlu maç: Yılport Samsunspor, Konyaspor ile karşılaşacak

"BEŞİKTAŞ'I YENEBİLİRDİ"

Geçen hafta oynanan Beşiktaş karşılaşmasında Samsunspor'un kazabileceğini dile getiren usta yorumcu, "Geçen haftada söyledim Beşiktaş'ı yenebilirdi Samsunspor. En kötü beraberlikle bitecek bir maçtı. Hele hele o öndeki oyuncuların harika. Bugün ara ara baktım Adana Demirspor maçına müthiş bir maç olmuş harika bir takımın var. Sevgili başkan Samsunspor bu ligde dursun kalması lazım dolayısıyla Ocak ayında şu takıma iki üç takviye yap" diye konuştu.

"ÇOK GEÇMİŞ OLSUN"

Samsunspor taraftarının deplasmanda uğradığı saldırı içinde geçmiş olsun dileklerini ileten Engin "Adana Demirspor taraftarı neden böyle yapmış anlamadım. Takımın mağlubiyeti sonrası kızgınlık veya karşılıklı bir atışma sonucu olmuş olsa bile yine karşılığı bu değil. Çok üzücü. Başkan Murat Sancak burada gerekeni yapacaktır. Çok geçmiş olsun" İfadelerini kullandı.
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.