Samsun

Samsun'da Nerede Piknik Yapılır?

Yaz mevsiminin gelmesiyle yazlıkçılar internet üzerinden Samsun ve çevresinde piknik alanları araştırmaya başladı. "Samsun piknik alanları", "Samsun ve çevresinde nerede piknik yapılır?" şeklindeki aramaların yanıtı yazımızda.

Abone Ol

Samsun piknik alanları havaların iyice ısınmasıyla  birlikte internette araştırılan konular arasına girdi. Sevdiklerinizle güzel zaman geçirebileceğiniz Samsun piknik alanları haberimizde mevcut. Ailenizle, arkadaşlarınızla, güzel zaman geçirip biraz kafa dinlemek isterseniz  İşte Samsun piknik alanları 

ÇAKIRLAR KORUSU Samsun Bafra yolu üzerinde şehir merkezine yaklaşık 25 km uzaklıkta bulunan Çakırlar Korusu, denizle ormanın birleştiği bir bölgedir. Bir tarafta ağaçlar içinde yeşilin tadını çıkarabilir, diğer tarafta 5 dakikalık bir yürüyüşle kendinizi Karadeniz'in serin sularına atabilirsiniz. Çakırlar korusunda rahat ve sorunsuz bir şekilde piknik yapabilir keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

DOĞU PARK Doğu Park piknik alanı yeşillikler içerisinde bir alan. Doğu Park'ta, hem piknik hem de spor yapabiliyorsunuz. Belirli bir alan üzerine yerleştirilen kondisyon aletleri sayesinde yediğiniz yiyeceklerin hazmı da kolay oluyor

BATIPARK Size Amazon Savaşçılarının heykellerinin karşısında piknik yapma şansı verilen bu alan vatandaşın sıklıkla piknik için kullandığı bir bölgedir.Piknik alanı görsel anlamda da oldukça görkemli, alanın denizle birleşmesi ayrı bir keyfli hale getirecektir pikniğinizi

ASARAĞAÇ PİKNİK ALANI 86 bin metrekarelik alanı ile çam ağaçları arasında muhteşem bir piknik alanı.Karadeniz manzarası ise ayaklarınız altında. Burayı tercih edenler için her ayrıntıdüşünülmüş. Gezi alanları, oyun bahçeleri, yapay göletler kısaca Asarağaç piknik alanı sizleri bekliyor.

KABACEVİZ ŞELALELERİ Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Kabaceviz Şelaleri, Karadeniz Bölgesi’nin görülmeye değer doğası ile piknik yapmanız için imkan sağlıyor.Şelalede, ayrıca sosyal aktivite trekking, dağcılık gibi etkinliklere de imkan sağlıyor. Piknik yapmak isteyenler için de yemyeşil bir ortamı bulunuyor. 

ŞAHİNKAYA KANYONU  Samsun ilinin Vezirköprü ilçesinde yer almaktadır.Şahinkaya Kanyonu Tabiat Parkı, Samsun il merkezine 125 km, Vezirköprü ilçe merkezine ise 17 km mesafededir.Tabiat Parkı içerisinde ziyaretçilerin kullanımına yönelik kameriye, piknik masaları ve yürüyüş yolları bulunmaktadır.Kanyon ve çevresi; tekne turu, kano, kampçılık, piknik, doğa yürüyüşü,  bitki ve yaban hayatı gözlemi, doğa fotoğrafçılığı ve amatör balıkçılık faaliyetlerinin yapılmasına elverişlidir.

KIZILIRMAK DELTASI KUŞ CENNETİ Samsun ilinin Bafra, Engiz ve Alaçam ilçe sınırları içerisinde yer almaktadır .Ormanlık ve mesire alanları oldukça geniş bölgede ziyaretçiler keyifle piknik yapabilirler.