Samsun

Bafra'da Kapıkaya Festivali'nde heyecan dolu anlar!

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali" coşkulu bir açılış programıyla başladı

Abone Ol

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali" coşkulu bir açılış programıyla başladı

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali" (KapıkayaFest), Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın da katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Doğa ve adrenalin tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği festival, renkli görüntülere sahne oldu.

Festivalin 2. gününde festival alanında bulunan kamp alanı, misafirlerin adeta akınına uğradı.

Kamp alanında İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler de sıkı güvenlik önlemleri aldı. Açılış öncesi Samsun Göktürk Havacılık Lisesi ekiplerince yapılan maket uçak uçuşu gösterisi büyük ilgi gördü.

Resmi açılış töreninde konuşan ve Bafra'ya olan hayranlığını dile getirerek sözlerine başlayan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Allah gerekten Bafra’mıza Samsun’umuza bereketli topraklar, güzel su kaynakları, güzel bir coğrafya ve doğa ortamı vermiş. Pandemiden sonra insanımız gerçekten sıkıldı ve bunaldı. 2019 yılında burada çok güzel faaliyetlerin olduğunu ben geldiğimde öğrenmiş oldum.

Ben geldiğimde iki yıl sabretmek durumunda kaldık sizlerle birlikte. Bu faaliyetlerimiz artarak büyüyerek katılım ve nitelikli olarak fazlalaştırmak suretiyle inşallah gelişecektir. Ben bu vesileyle katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.