Bakanlar Samsun'a Geliyor Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Milli Eğitim Bakanı ile Gençlik Spor Bakanı'nın Samsun'a geleceğini bildirdi

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun altındaki alanlara spor lisesi ve Sporcu Sağlığı Merkezi'ni projesi hakkında Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı ziyaret eden, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Gençlik Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu, ilçede ağırlayacaklarını söyledi.

VALİ DAĞLI'YA ZİYARET Uzun zamandır Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun altındaki kullanılmayan alanların değerlendirilebilmesi için Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ziyaret sonrasında, stadyumun altındaki boş alanlara Spor Lisesi ve Sporcu Sağlığı Merkezi'nin yapılması noktasında projenin detaylarını paylaşmak için Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile bir araya geldi. Başkan Togar, ilerleyen günlerde ise, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu, kompleksin protokolü için ilçede ağırlayacaklarını belirtti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Başkan Togar, haberi sosyal medya hesabından, "Samsunspor stadımızın altına yapılacak olan Spor Lisesi ve Sporcu Sağlığı Merkezimizin hayata geçirilmesi noktasında projenin detaylarını paylaşmak için Samsun Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile bir araya geldik. Önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Bakanımız ve Gençlik Spor Bakanımızı kompleksin protokolü için ilçemizde ağırlayacağız. Proje üzerinde emeği geçen herkese özelliklede Milli Eğitim Bakanımız ve Gençlik Spor Bakanımıza ilçemiz ve şehrimiz adına teşekkür ederim" ifadeleri ile duyurdu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.