Fındık mevsiminin gelmesiyle birlikte gözler, üretici ve tüketici tarafından merakla beklenen fındık fiyatlarına çevrildi. Fındık fiyatları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki "2022 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?", "bu sene fındık fiyatları ne kadar olacak?" 

icradan-findik-bahcesi

2022 FINDIK FİYATLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022 fındık fiyatları için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fındık fiyatları için katıldığı canlı yayında tarih verdi. Erdoğan, fındık fiyatlarını 30 Temmuz'da açıklayacağını duyurdu. 

erdogan_3817

"ÜRETİCİYİ ENFLASYONA EZDİRMEYİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fındık fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşın araçlarıyla olsun, piyasadaki alışveriş hareketliliğine bakıyorum gayet iyi noktada. Maliyet enflasyonu noktasında bana göre işi yönetiyoruz. Şu anda bizim son yaptığımız zamlarla, vatandaşın cebine giren parada ciddi bir artış oldu. Bu yıl sonu itibarıyla gözden geçireceğimiz bir süreçtik. Hafta sonu ben Ordu'ya gidiyorum. Orada da herkesin beklentisi "Acaba fındık fiyatları ne olacak" Açıklayacağız tabi. Fındığın olduğu yerlerde mevsimi geldi. Biz bu açıklamayı yapıp, bütün fındık üreticisini asla enflasyona ezdirmeyiz" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.