Samsunspor'un yeni transferi Fatih Kaya, kırmızı-beyazlı kulübe transfer sürecini ve yeni sezon hedeflerini anlattı. Samsunspor formasını giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kaya, sahada her zaman yüzde yüzünü vereceğini söyledi.
"SAMSUNSPOR BİZİM İÇİN AİLE GİBİ"
Transfer sürecinin menajerinin telefonu ile başladığını ifade eden Fatih Kaya, Samsunspor'un kendisi ve ailesi için özel bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Annesinin Samsunlu olduğunu hatırlatan genç golcü, "Bu teklif geldiğinde büyük gurur duydum. Samsunspor çok büyük bir kulüp. Ailemle birlikte Almanya'dayken de takımı yakından takip ediyorduk. Samsunspor bizim için adeta bir aile gibi" dedi.

"FINK İLE SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYDİK"
Teknik Direktör Thomas Reis'in yardımcısı ve kulüp yetkilileriyle daha önce de iletişimlerinin olduğunu belirten Kaya, özellikle Markus Fink ile zaman zaman görüştüklerini söyledi. Kaya, son olarak Samsunspor'un Galatasaray galibiyetinin ardından da konuştuklarını ifade etti.
"TARAFTARLA BULUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Yeni sezonda takıma en iyi katkıyı sunmak istediğini vurgulayan Fatih Kaya, "Kulübüm, takım arkadaşlarım ve teknik heyet için sahada her zaman yüzde yüzümü vereceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve her an hazır olmaya çalışacağım. Taraftarlarımızla buluşmak için ise şimdiden sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Samsunspor'dan Mariusz Fornalczyk hamlesi!
Kayserispor, eski Samsunsporlu Soner Gönül için harekete geçti!
DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





