COŞKULU GEÇECEK 

Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen: Baktığımız zaman her yıl, kurumlar yaşlandıkça değer kazanır. Bizde her sene olduğu gibi, bu senede geleneksel hale gelmiş, kuruluş yıl dönümümüzü ki taraftarımız bu konuda çok duyarlılar. Bu senede şehirde oluşan olumlu hava ile biraz daha coşkulu geçeceğine inanıyorum. İnşallah daha nice yıllarda Samsunspor'un başarılarına şahit olarak kutlamak bize de nasip olur. 

YARIM ASIRA AŞKIN SÜREÇ 

Samsunspor'un eski Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç: Yarım asra aşkın bir süreç. Samsun olduğu sürece Samsunsporumuz da olacak. Bizim görme şansımız yok ama, inşallah nice 57 yıllara ulaşır. Başarılarla dolu bir yıl olur. Geçtiğimiz dönemlerde Samsunsporumuzun başarılı olduğu zamanlar oldu. Bundan sonrada inşallah aynı başarıları gösterirler.

İSTEĞİMİZ SÜPER LİG’E ÇIKMAK

Temel Keskindemir: Benim oynadığım 1965-1980 yıllarında 2 kez şampiyonluk yaşadık. Ondan sonrada başka bir devir geldi. Yüne onlarda şampiyonluk yaşadı. 57'inci yılda da hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı hem de Samsunsporumuzun 57'inci yılında istediğimiz, takımımızın Süper Lig'e çıkması.

DUYGUYU YENİDEN YAŞAMAK İSTİYORUZ 

Rıfat Usta(Baba Rıfat): Öncelikle 57'inci yılda takımımızın Süper Lig'e çıkmasını istiyoruz ki Samsunspor'a da yakışan odur. Biz şampiyonluğu yaşadık. Çok güzel bir duygu o duyguyu yeniden yaşamak istiyoruz. 

NİCE YILLARIMIZA 

Ercüment Coşkundere: Samsunspor bizi var eden, birçok insanın hayatına dokunan bir camia. Samsunspor bize, ülkemize değer kattı. Armasında da Atatürk var. Dolayısıyla, biz Samsunsporlu olmaktan gurur duyuyoruz. Nice 57'inci yıllarımıza 

COŞUP, GURURLANACAĞIZ 

Adnan Kuyuş: Her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamalarda taraftarıyla, eski yeni futbolcusuyla, coşacağız, gururlanacağız. Ömrümüz yetti böyle güzel günlere yetiştik. Tek üzüldüğümüz nokta biz alışkın değiliz. Spot Toto 1. Lig'e alışkın değiliz. Biz Süper Lig'e alışkınız. Bu sene gönlümüz, canımız, aşkımız Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması. 

BİZİ MUTLU EDİYOR 

Ramazan Sal: Samsunspor büyük bir camia güzel organizasyonların yapılmasıyla bizde mutlu oluyoruz. Bu seneki birlik bütünlükle yıl dönümümüzü kutlamak isteriz. 

 YENİ YIL BAŞARI GETİRSİN 

Nihat Serçeme: Samsunsporumuzun 57. yılı öncelikle hepimize başarı getirsin. Her sene umut ettiğimiz şampiyonluğu inşallah bu sene kavuşuruz. Samsunsporumuzun şampiyon olmasını çok arzuluyorum. İnşallah şampiyonluğumuzu görürüz. Esra VURAL Buğrahan MAYUK 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.