Çorum'da geçtiğimiz yıl Kasım ayında meydana gelen olayda, TIR şoförü olduğu belirlenen Güven V., yük almak için geldiği Nakliyeciler Sitesi'ne TIR'ı park ettikten sonra iddialara göre T.N.O. (17) adındaki kızı takip etti. Güven V., 17 yaşındaki kızı merdiven altındaki boşluğa doğru sürüklerken, burada cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. T.N.O'nun elini ısırması ve çıplık atmasıyla olay yerinden kaçan Güven V., ertesi gün de aynı bölgede A.N.K. (18) adlı kıza saldırdı. Güven V., A.N.K. adlı kızın ağzını kapatıp yol kenarındaki boş bir arsaya götürdü. Burada A.N.K.'yı yere yatıran şahıs, kız cinsel istismarda bulundu. A.N.K.'nın da cığlık atması üzerine olay yerinden kaçan şahıs, polis ekiplerinin başlattığı soruşturma kapsamında yakalandı. 

Yakalanan Güven V. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Güven V. hakkında, 'cinsel istismara teşebbüs, cinsel amaçla çocuğu cebir kullanmak suretiyle hürriyetinden yoksun kılma, cinsel amaçla cebir, tehdit suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaşamı tehlikeye sokan bir duruma neden olacak ve kemik kırığı oluşturacak şekilde silahla yaralama' dava açıldı. 

Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan Güven V., 'Ben TIR şoförüyüm. Çevreyolunda TIR ve kamyonların beklediğini gördüm. Öyle bir şey yapmadım' derken, savcı sanığın 42 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. 

Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.